Postanite dio Market AS tima

Pridružite se uspješnom timu zaposlenih i prijavite se na neko od ponuđenih radnih mjesta:

Prodavač/Blagajnik

Ako volite rad sa ljudima, ovo je onda posao za vas. Pružanje izvrsne usluge našim kupcima na svježim odjelima i blagajni, vođenje brige o svježini proizvoda te izlaganju i popunjenosti odjela samo su neki od zadataka naših prodavača i blagajnika.

Kontinuirano se razvijamo i idemo u korak sa trendovima u segmentima maloprodaje i to na zadovoljstvo kupaca i zaposlenika.

Radeći u jednoj od uspješnijih domaćih firmi, imaćete mogućnost steći vrijedna znanja te raditi u dinamičnom i brzom poslovnom okruženju obogaćenim svakodnevnim susretima i komunikacijom sa ljudima.

Bilo da imate iskustva rada u trgovini ili želite steći svoje prvo radno iskustvo, a voljni ste učiti i dokazivati se u izazovnoj radnoj okolini, prijavite se ispod za radno mjesto prodavača – blagajnika u jednom od prodajnih objekata Marketa AS.

Imate pitanja? Slobodno nas kontaktirajte!

Kontaktiraj

O NAMA

Bili smo i ostali odgovoran i marljiv domaći brend i važno nam je da učinimo sve kako bismo opravdali vaše povjerenje. Glavni cilj nam je omogućiti našim kupcima širok izbor kvalitetnih proizvoda po odličnim  cijenama. Vaš market AS!

NOVOSTI

srećan uskrs

OPŠIRNIJE

FACEBOOK