O NAMA

Sve je počelo sa otvaranjem prvog AS Marketa 2002. godine. Komšijski smo market koji dugogodišnjim posvećenim radom i uslužnošću gradi odnos sa svojim kupcima, donoseći kvalitetne i domaće proizvode, gradeći tako šaroliki asortiman koji ispunjava najrazličitije potrebe i želje svojih kupaca. 

 

I dalje smo na putu ubrzanog i jedinstvenog rasta, kao domaći brend koji je uspio da zadrži sve elemente prepoznatljivosti koji naš čine onime što primarno i jesmo – vaš komšijski market.

NAŠ TIM

Jedan od glavnih pokretača našeg razvoja, predstavlja mlada i motivisana radna snaga, koja konstantno osmišljava i realizuje različite aktivnosti, sa ciljem pružanja što bolje usluge našim komšijama.

Ljudski resursi u našim marketima grade okosnicu i stub našeg poslovanja. Zato se trudimo da stalno ulažemo i njih. Konstantno brinemo o razvoju i održavanju dobre radne atmosfere, odgovarajući na zahtjeve poslovnih procesa odabirom najboljih zaposlenika.

Osiguravamo odgovarajuće edukacije za razvoj karijera naših radnika, a isto tako i povećavamo zadovoljstvo poslom svakog našeg radnika i pratimo njegov razvoj unutar radnog mjesta.

Povjerenje

Kvalitetom usluge i vrhunskim cijenama zadobili smo veliko povjerenje naših kupaca.

v

Šta kažu kupci

Konstantno širenje marketa AS i sve veći broj kupaca govori o našoj usluzi i proizvodima.

Omjer cijene i kvaliteta

Svakdonevno radimo na tome da našim kupcimo omogućimo kvalitene proizvode po povoljnim cijenama.

Lokacije

Konstantan rast i širenje naših marketa doprineo je sve većoj dostupnosti naše usluge.

Proizvodi Koje Nudimo

Naročita pažnja usmjerena je na kvalitet proizvoda koje nudimo, pogotovo svježeg mesa, voća i povrća. Takođe, posebnu podršku pružamo domaćim proizvođačima.

Voće i povrće otkupljujemo lokalno u zavisnosti od sezone i dostupnosti. Trudimo se da uvjek ispoštujemo tri uslova koja smo sebi postavili.

To su: kvalitet, svježina i povoljna cjena.

Konstantno razvijamo i unapređujemo sopstvenu ponudu kako bismo zadovoljili i najraznovrsnije zahtjeve naših kupaca.

Misija i Vizija

Mi živimo kraj vas, dijelimo iste brige i suočavamo se sa jednakim izazovima. Ne radi se ovdje o zarađivanju za život, nego o stvaranju života u mjestima koje volimo.

Naša misija je omogućiti svakom kupcu najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i pažljivo izabran asortiman kvalitetnih roba sa naglaskom na svježe, zdravo i domaće.

Vizija nam je postati najbolji trgovački lanac u regiji koji će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja.

Vrijednosti na kojima baziramo naš uspjeh su kvalitet, uslužnost, povjerenje i razumijevanje potreba naših kupaca.

Imate pitanja? Slobodno nas kontaktirajte!

Kontaktiraj

O NAMA

Bili smo i ostali odgovoran i marljiv domaći brend i važno nam je da učinimo sve kako bismo opravdali vaše povjerenje. Glavni cilj nam je omogućiti našim kupcima širok izbor kvalitetnih proizvoda po odličnim  cijenama. Vaš market AS!

NOVOSTI

srećan uskrs

OPŠIRNIJE

FACEBOOK